søndag den 26. februar 2017

I'm that kind of girl

Jeg er den type pige for hvem den perfekte gave er en god bog og et par uldsokker med pingviner, og det var lige nettop hvad Kæresten gav mig. Jeg har nemlig fødselsdag i dag. Jeg fylder 32. Jeg blev fejret onsdag, igår og idag, så jeg er efterhånden lidt udmattet.

Der har været så mange ting på det sidste med eksaminer og studiestart, og samtidig har jeg også fået en masse anmodninger om fødselsdagsønsker, og det har været helt vildt svært at finde på noget at sige. Jeg har slet ikke kunnet samle tankerne om det, og mest har jeg bare haft lyst til at sige nej tak til alt der har med gaver at gøre. Jeg sagde det dog ikke, for jeg vidste godt, at det var en løgn. Jeg ville i virkeligheden blive enormt skuffe, hvis jeg ingenting fik. Det jeg ville var bare ikke at skulle tage stilling til det.

Langt hen af vejen fandt vi en løsning med pengegaver, så jeg selv i fred og ro kan få købt nogle ting jeg kan blive rigtig glad for, og jeg begynder at få nogle vage ideer om hvad det skal være, men lige nu ønsker jeg nok aller mest bare at komme hjem til mig selv og lave ingenting og sove i min egen seng, og måske undlader jeg ligefrem at lave lektier til på tirsdag, og får derved en halv ekstra fridag til at lave ingenting, men det er kun måske, for jeg har kirkehistorie i dette semester,og det er faktisk rigtig spændende.

1 kommentar:

Krokodullen sagde ...

Et forsinket tillykke med fødselsdagen :-)