mandag den 1. december 2014

days of unproductivity

Udenfor bliver det koldere, træernes grene står nøgne, og jeg sidder indenfor med ondt i halsen og hoste. Det er ikke fordi jeg er sådan rigtigt syg, jeg er stadig klar i hovedet, men jeg er heller ikke rigtig rask. Det er ikke nogen usædvanlig situation, ikke at være helt på toppen, her i slutningen af et semester. Jeg får lavet meget lidt for tiden. Måske skyldes det, at jeg er småsyg, måske er jeg bare lidt træt af det hele. Min hjerne fortæller mig, at jeg trænger til ferie.

Teknisk set får jeg ikke ferie, men læseferie, et ondt navn at give det. Pensum er ikke voldsomt stort, men meget af det er på græsk, og andet igen står skrevet i en bog der er så kringlet skrevet, at jeg mister håbet efter blot et par linier. På fredag skal vi læse endnu en tekst, men jeg har ikke helt styr på hvem der har skrevet den, hvorfor den er relevant i forhold til Paulus, hvor jeg får fat i teksten, og om det er noget jeg kan komme op i til eksamen, eller om det bare er nyttig sekundær læsning.

Jeg burde begynde at tænke på læseplaner, men i stedet sidder jeg og læser phd comics, og lader som om det er studierelevant læsning (det handler jo om universitetet). Jeg læser også "The Library Book", en bog om hvor seje biblioteker er (biblioteker=bøger=seriøst=studierelevant). Okay, jeg indrømmer det. Intet af dette er spor studierelevant, men nogle gange har jeg lidt brug for at leve i en illusion om produktivitet og kreativitet, når virkeligheden i virkeligheden mere handler om at sidde i beskidte jogginbukser foran computeren med en cola og et semidødt udtryk i ansigtet.


Ingen kommentarer: