torsdag den 10. oktober 2013

De satans infinitiver 2

Jeg klarede mine infinitivssætninger dårligere end jeg havde regnet med. Jeg sad inde til timen og prøvede at følge med i alle de kloge ting de andre havde at sige, og jeg forstod ikke et ord nogle gange. Måske er det fordi jeg bare er mig, måske er det fordi jeg er kvinde, men jeg springer meget nemt til den konklusion at jeg er dum og ikke kan finde ud af noget som helst.

Jeg drak kaffe med en af mine veninder fra studiet, og hun grinede lidt af min katastrofetænkning, og hun har selvfølgelig ret. Det kan ikke nytte noget, at jeg ryger ned i et stort sort hul, hver gang der er noget jeg ikke kan finde ud af. At lave fejl er en stor del af det at lære, men det er virkelig også belastende, for der er nogle fejl der er dummere end andre, og jeg syntes selv, at jeg lavede de absolut dummeste fejl tænkeligt.

Om jeg er dum eller ej, det vil vise sig, men jeg bliver nødt til t oversætte nogle ekstra sætninger i dag, og det kommer til at tage lang tid, så jeg vil gøre dette indlæg kort og gå i gang.

Ingen kommentarer: