tirsdag den 19. november 2013

Flyttestres

Jeg føler mig lidt midaldrende, når jeg i en sådan grad glæder mig til at flytte ud i et meget forstadsagtigt forstadskvarter, men pyt, for det er MIN lejlighed.

Min mor sagde engang, at alle mennesker hader at flytte, så jeg føler mig ikke skør, bare stresset. Om aftenen, når jeg prøver at sove, sidder mit hjerte helt oppe i halsen på mig og hamrer løs, så jeg er nødt til at tage noget beroligende for at kunne falde i søvn.

Jeg bliver bombarderet med praktiske spørgsmål hver dag. Depositum? Flyttemænd? Indflytningsdato? Har du nu husket? Hvad nu hvis? Hvad kunne DU godt tænke dig? Nye kontaktpædagoger? Penge? Møbler? Er du ikke bare glad? Jeg ved, at det er vigtige spørgsmål, men jeg føler mig overvældet, jeg føler mig kvalt, og jeg har lyst til at tage hænderne op for ørerne og skrige "STOP". det går alt for hurtigt, men det skal gå hurtigt, for der er kun nogle uger til. Og jeg glæder mig faktisk, men det kan nogle gange godt være lidt svært at mærke. Jeg tror, at jeg bliver glad, når det engang er overstået.

Ved siden af flyttestres, må jeg så stadig kæmpe med latin, både med at lave det, men også med at komme af sted til undervisningen. Min underviser er meget forstående, men jeg føler nogle gange, at jeg udnytter hans velvilje. Det er en ufed fornemmelse at komme uforberedt til undervisningen, det er enormt hårdt at forberede sig, og det er stressende at udeblive fra undervisningen, så jeg står lidt i en situation, hvor jeg aldrig helt kan vinde. Hvorfor gør jeg det så? Jeg er jo pensionist, så jeg er i min gode ret til at sidde foran fjerneren og ryge smøgger hele dagen. Det er fordi, engang imellem bliver jeg hørt i en indviklet sætning, og nogle gange viser det sig, at jeg har lavet den rigtigt, og så letter mit hjerte og flyver med duer i flok hen over byens tage, og jeg er ikke længere bare en lille nørd bag skolepulten, jeg er King Kong på kokain.

Jeg håber, at det hele bliver mindre stressende, når jeg ER flyttet, så jeg ikke har det at tænke på, og så jeg bor så meget tættere på, at jeg bare kan springe på cyklen for at nå til time.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

det sted du flytter fra er det et autist/asperger eller er det et sted for alle med en sinds sygdom
hvilke slags menesker er sådan et sted ?
og hvis du har lyst må du meget gerne skrive ligt om hvordan det er at være på et bosted ?
ved godt du er på vej ud af bostedet men det gør jo bare at du har været hele møllen igenem på det bosted du er/snar var på

(spg fordi jeg muligvis selv skal på bosted )

Mvh T

Linda sagde ...

Hej T

I morgen bringer jeg en historie fra valgdagen, men i weekenden lover jeg dig sp at skrive noget om livet på et bosted.

held og lykke til dig

Mvh Linda