lørdag den 26. april 2014

Sommerferieplaner

Jeg har fået meget ros for at tage fri fra universitetet, for at 'lytte til mig selv', og det er selvfølgelig ganske fint, det er altid rart at få ros. Jeg er da også glad for beslutningen, men det føles nu alligevel lidt som et nederlag. Nu hvor jeg holder fri, kan jeg dog virkelig mærke, hvor træt jeg er.

Mine egentlige sommerferieplaner er at genlære græsk, men for helvede hvor skal det bare ikke ske lige nu. Så snart jeg bare begynder at tænke på det, begynder det at snurre og spænde omme bag mine øjne. Men hvad skal jeg så lave? Et eller andet skal jeg jo give mig til. Jeg har derfor købt Keith Richards selvbiografi "Life" som er fuld af rock'n roll og hårde stoffer. 600 sider fyldt med fortællinger så vanvittige, at man godt kan glemme at det er sandt, eller i hvert fald nogenlunde sandt.

Hvad laver jeg ellers? Jeg går på kvindemusseet og sidder i caféen og diskuterer kussehår, jeg køber bøger, jeg kigger på fugle, jeg lytter til electro swing, jeg går til fysioterapeut for at få masseret mine balder, og jeg overvejer om jeg skal tage ordentligt tøj på når jeg skal ud, eller om jeg bare kan beholde mine lidt for behagelige joggingbukser på, også selvom jeg spekulerer på hvilken idiot der designer joggingbukser uden lommer, det er nemlig helt enormt upraktisk. Jeg ved ikke ligefrem om det er ting der vil gøre mig til et bedre menneske, eller klogere, men lige nu er det ikke noget jeg bruger meget tid på at spekulere på, jeg vil bare slappe af og have det sjovt.

1 kommentar:

Laughing sagde ...

Jogging bukser er altid okay! :o)