lørdag den 21. juni 2014

I love geeks

Nede i Føtex så jeg en fyr. Han var hverken rigtigt grim eller virkelig lækker, han så bare helt normal ud. Han havde en t-shirt på hvor der stod 'GEEK', hvilket jeg i sig selv syntes var ret morsomt, men det der gjorde mig mest nysgerrig var, at han gik med rank ryg og selvtilliden lysende ud af sig, og det syntes jeg var virkelig fedt.

Jeg stod ved selbetjeningskassen og tjekkede mine vare ind, imens jeg kastede stjålne blikke til ham. Så begynder jeg at tage mine varer og lægger slet ikke mærke til, at maskinen prøver at fortælle mig, at jeg har glemt at betale. På det tidspunkt kommer der en ekspedient forbi og spørger om der er problemer. Jeg stirrer skiftevis på maskinen og på min taske, og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklare hende situationen.

Jeg mumler noget o, mine tanker var et andet sted, og lægger skamfuldt varerne tilbage på båndet, bataler, pakker varerne igen og går.

Ud over at fortælle jer hvor pinligt jeg syntes at det var, så vil jeg også sige, at det faktisk er okay at være en nørd. Jeg syntes at det er sejt når nogen kan være passioneret omkring noget og stå ved det i stedet for at skamme sig lidt over det og gemme det.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg vil bare sige at jeg er helt enig - geek er et plus-ord i min verden. Folk der ved noget om noget er mere spændende end nogen der intet ved.

Krokodullen sagde ...

Helt enig! Og så synes jeg, dit lille stunt ved kassen var ret sødt :-) Det får mig til at smile :-)