lørdag den 10. maj 2014

Kapsejlads

Kapsejladsen i Aarhus er det største studenterarrangement i hele Nordeuropa, derfor gælder det også mo at komme tidligt. Vi var en lille gruppe fra studiet der mødtes kl 5.30 og gik ned i Uniparken. På det tidspunkt var der allerede en del mennesker, men vi fik en god plads tæt på vandet, hvorefter vi gik i gang med at spise morgenmad og drikke Baileys, for når det gælder kapsejlads, er intet tidspunkt for tidligt til alkohol, jeg kan dog selv kun tåle ganske ganske lidt.

Det jeg dog var mest begejstret for ved dette arrangement var, at det startede så tidligt, at jeg havde en chance for at være med. Jeg har en skæv døgnrytme, hvor jeg står meget tidligt op, og går tilsvarende tidligt i seng. Da de fleste arrangementer ligger om aftenen, på et tidspunkt, hvor jeg ligger trygt og godt i min seng, så må jeg melde fra, og nogle gange bliver jeg slet ikke inviteret, hvilket jeg så kan gå og ærgre mig over. Engang imellem forsøger jeg at rette op på min døgnrytme, men så går der lige nogle dage, og så falder jeg tilbage i mit gamle mønster.

Nu hvor jeg bare går derhjemme og keder mig, så har jeg et stort behov for at se andre mennesker bare engang imellem, men mit handicap giver mig mine begrænsninger. Hvor de andre fra mit hold blev siddende hele dagen, så holdt jeg kun i tre timer. For mig er tre timer faktisk godt klaret, da jeg normalt kun kan klare en eller to timer, men at tage af sted mens andre mennesker stadig strømmer til arrangementet er en hård påmindelse om, at jeg er ret svagelig på mange punkter, og jeg ærgrede mig lidt. Jeg ærgrede mig dog ikke mere, end at jeg godt kunne nyde de timer hvor jeg rent faktisk var der.

1 kommentar:

Krokodullen sagde ...

Jeg blev faktisk selv inviteret til Kapsejlads - mine venner skulle mødes klokken 4! Nu ved jeg, at du har aftenangst - mens jeg har morgenangst. Så for mig var det en af de gange, hvor det var Helt utænkeligt alene på grund af tidspunktet ;-)
Sejt, at du tog hjem og lyttede til dig selv :-)