søndag den 14. juli 2013

Forberedt på lediggang

Jeg har en meget fin gammel sofa, som man sidder udmærket i, men ikke mere end udmærket,  for når jeg har nogle af mine lange kedelige dage, så får jeg noget så forfærdeligt ondt i numsen.

Her i går tog jeg forskud på min ferie som starter tirsdag. Da det efter adskillige timer begyndte at gøre ondt, tænkte jeg, at der måtte findes en løsning, for ellers bliver det nogle lange slidsomme måneder. Jeg gik derfor ind på mit soveværelse og hentede den ikke særligt kønne lænestol jeg har stående derinde og stillede den i min stue foran fjernsynet. Der står den nu og ser grim ud, så nu er jeg helt forberedt til 1½ måned 'på langs'.

En af pædagogerne siger, at det ikke kan stå helt galt til med min træthed, når jeg er i stand til at tænke kreativt, men da jeg havde hentet stolen, faldt jeg helt omtåget om i den og var ude af stand til at samle kræfter til at lave noget fornuftigt.

Jeg har været glad for mit vikingekursus, men det tager hårdt på mig fysisk og mentalt at være af sted fem dage om ugen, Det er første gang siden 2006 at jeg som sådan skal noget hver dag, og det er overvældende, men det er godt at jeg prøver det, for det er øjensynligt sådan at næste semester med latin kommer til at se ud.

Ingen kommentarer: