søndag den 21. juli 2013

Om at blive 'forfulgt'

I går morges havde jeg været nede og handle, og da jeg kom til min egen gade var der en ung fyr på scooter der kørte op på siden af mig og ville have mig med op og køre. Han havde hjelm på, så jeg kunne ikke se hans ansigt, men det at han kørte på scooter, fortalte mig, at han nok i hvert fald var ti år for ung til mig. Om han så havde været ti år for gammel, så havde jeg stadig ikke været meget for at komme med op og køre, for sådan en maskine ser ikke særlig sikker ud, og jeg kendte jo slet ikke køreren, desuden er det slet ikke lovligt.

Den unge fyr var på ingen måde truende, men han var meget insisterende, og det var jo lidt smigrende for en gammel kone som mig. Da jeg kom til min bygning gik jeg ind på pædagogernes kontor for at se hvad han fandt på. Han stillede sin scooter, tog hjelmen af og gik ind i vores mellemgang, med både pædagogen og jeg stod og stirrede på ham, så han vendte om og stak af.

Så er der egentlig ikke mere til den historie, men det er sommerferie og mit liv er helt forfærdelig kedeligt, og jeg har ondt i røven af at sidde for meget foran fjernsynet, så når der endelig sker et eller andet, så bliver jeg nærmest lettet. desuden har jeg altid været frk usynlig, så selvom jeg ikke ligefrem går og ønsker at blive bemærket, så kan det godt være helt hyggeligt med lidt opmærksomhed, hvilket jeg dog kun siger fordi han virkede helt harmløs, ellers havde jeg nok været den første til at beklage mig.

2 kommentarer:

Krokodullen sagde ...

Faktisk er det ret smigrende med sådan nogle små henvendelser, synes jeg :-) Selvom det kan være svært at slippe derfra igen. Det er sjovt, du siger det, for netop i dag, da jeg var på vej ned og handle, blev jeg stoppet af en afrikaner, som også var meget insisterende. "I like you. Will you be my friend?" Dog fik jeg pænt takket nej til hans mobilnummer, som han ellers løb efter mig for at insistere på at give mig :-)

Linda sagde ...

Hehe Jeg mødte en afrikaner med en kasse bananer og jeg spekulerede på om hvad der var politisk mest ukorrekt, at købe eller ikke at købe