mandag den 17. oktober 2011

Hvordan holder de til det...

Jeg ved jo godt, at jeg har mindre energi og overskud end andre mennesker, men i min dagligdag, lægger jeg jo ikke rigtig mærke til, hvor høj en grad det er tilfældet, men nu hvor jeg har været af sted på lejr, er det ikke muligt at fornægte det længere. Lejren varede fem dage, jeg klarede to.

Jeg er ikke vant til at omgås flere mennesker af gangen, og pludselig var jeg lukket inde i en hytte med 50+ mennesker, hvoraf hovedparten var teenagere. Teenagere kan være meget søde, men de kan også være meget intimiderende og meget larmende. Der var drikkevare til salg, men der var kun billig cola, så jeg savnede min Pepsi Max (jeg er totalt afhængig af det stads).

Folk var virkelig flinke og selv de yngste opførte sig pænt, men efter to dage fik jeg bare nok. Jeg havde brug for at være alene, og det var ikke nok at lukke mig inde på mit værelse et par timer.

Folk larmede ikke mere end man kunne forvente, men efter to dage, blev jeg desperat efter at kunne hvile ørerne. Ikke mere hiphop musik, ikke flere skrigende piger og ikke flere middage indtaget mens 50 mennesker taler i munden på hinanden.

Mit hoved føles tungt, og selvom jeg sov godt i nat, så har jeg stadig kvalme af træthed, men jeg fortryder ikke at jeg tog af sted.

Når jeg tænker på alle de andre, så spekulerer jeg over hvordan de holder til det. Hvordan er det at have så meget energi, at man kan klare sig igennem en hel dag? Hvordan er det at kunne hygge sig sammen og bare have det sjovt? Hvordan er det at kunne klare støj? At kunne høre hvad folk siger, når musikken spiller? Hvor lang tid går der før normale mennesker bliver drænet for energi?

Ingen kommentarer: