fredag den 14. juni 2013

Noget om fødder

For nyligt købte jeg en stor bunke strømper, som dog viste sig at være af en enormt dårlig kvalitet, så jeg måtte smide dem ud. Jeg ville så bestille nogle nye over Zalando, men da ordren var sendt og jeg gik op til frokost, så sad jeg lidt og tænkte, om jeg nu havde bestilt dem i den rigtige størrelse, så jeg skyndte mig at sluge min mad og gik ned og tjekkede, og det havde jeg selvfølgelig ikke. Jeg havde ikke mulighed for at ændre min bestilling over nettet, så jeg måtte ringe ind til Zalando, hvor jeg fik en enormt livstræt pige i røret. Hun kunne ikke ændre min bestilling, men hun kunne da annullere den, og så måtte jeg gå ind og bestille igen, hvilket jeg så gjorde.

Da jeg dagen efter skulle ind på universitetet for at ønske mine medstuderende tillykke med deres eksaminer, kom jeg til at tænke på om jeg havde fået det rigtigt i andet forsøg, og det havde jeg selvfølgelig ikke, så inde på universitetet måtte jeg ringe igen. Denne gang var det en livstræt ung mand jeg fik i røret, men han kunne da annullere min bestilling.

Hjemme igen opdager jeg, at de slet ikke har de strømper i min størrelse, og så opgiver jeg lidt det hele.

Samtidig med at dette står på, skulle jeg også ud og have nye sko. Jeg har egentlig købt nogle rigtig fede paladium sko, men jeg er meget længe om at gå dem til, og det kan jeg simpelthen ikke vente på, for jeg skal jo hele tiden et eller andet, og jeg gider ikke tage pæne sko på bare fordi jeg skal i Rema eller hen og træne, så jeg skulle have nogle lette sko som jeg bare kan smutte i, men det var lettere sagt end gjort.

Jeg er ikke så sikker på fødderne, så jeg mine almindelige gåsko skal have en ordentlig sål, jeg ville ellers gerne have Converse eller Kawasaki, men jeg får så ondt af at gå i dem. Men det med at finde sko med en ordentlig sål er ikke så ligetil. Jeg var inde i fire butikker før jeg fandt nogen, og så var jeg ikke engang helt tilfreds med dem, men jeg købte dem alligevel, for jeg kunne ikke overskue at gå i endnu flere butikker. Så nu render jeg rundt i et par meget blå Neo Addidas. Pædagogerne synes de er fede, men jeg skal nok lige selv vænne mig lidt til dem.

Ingen kommentarer: