onsdag den 11. september 2013

2 års jubilæum og give away

I dag er det 2 år siden jeg startede denne blog. Det er en lidt underlig fornemmelse, for jeg har ikke ret meget til fælles med den person jeg var dengang. I går havde jeg statusmøde med min socialrådgiver, for at jeg kunne snakke med hende om denne udvikling og om hvordan jeg er klar til at flytte.

Hvordan skal jeg fejre mig selv? Ikke noget vildt, for jeg er blevet forkølet. Hvis i har et forslag, så skriv en kommentar eller en mail og deltag i konkurrencen om at vinde en bog a min yndlingsforfatter Haruki Murakami, trilogien "1Q84" (på engelsk), som er en magisk og ret forvirrende historie om en dreng og en pige der ikke har set hinanden siden barndommen, og alligevel er deres skæbner dybt forbundne i en verden som er denne og så ikke helt alligevel.

Vind romanen på en af følgende måder:

- Skriv en kommentar til indlægget, det kan være om hvordan jeg skal fejre jubilæet eller om noget helt andet, eller om ingen verdens ting. I bestemmer, den ene slags kommentar har ikke større vinderchancer end den anden.
- Skriv en mail til mummimor@live.dk se ovenfor
- Del dette indlæg fra facebooksiden HER
- I kan benytte jer af en enkelt mulighed eller flere, jo flere forsøg, jo større mulighed for at vinde

Jeg vælger en vinder lørdag formiddag.

Held og lykke :)

1 kommentar:

Krokodullen sagde ...

Hm, nu kom jeg i tænkeboks. At fejre sig selv, det er svært. Jeg ved ikke, om du drikker te, men ellers måske find en helt speciel variant, som du kan hygge dig med over en bog. Eller noget god kaffe. Ej, faktisk bryder jeg mig ikke om at drikke eller spise, mens jeg læser bøger.. Du kunne også fejre dig ved at give dig selv en ny sæson af CSI :-)