mandag den 20. maj 2013

Om en mislykket fridag

De havde lovet, at det skulle blive super godt vejr i går, og jeg tænkte, at jeg da godt kunne tillade mig en fridag, hvor jeg kunne sidde og slikke sårene efter det med Pigen, for i løbet af de sidste par uger, har jeg virkelig kunnet mærke hvor dybt de stikker, så på med et par meget små shorts og en top med stjerner (toppen er 6 år gammel, så vores fascination af stjernemønstre er ret vedholdende).

Så satte jeg mig ud i en stol allerede relativt tidligt om morgenen. På det tidspunkt var himlen blå og alt tegnede godt, men snart begyndte skyerne at samle sig og solen forsvandt. Det var ikke regnskyer, så jeg blev stædigt siddende, selvom det ikke var helt varmt, men nu havde jeg jo besluttet mig for en fridag, og så bestemmer man sig ikke bare sådan videre om igen. Nogle mennesker ville måske være i stand til det, og jeg misunder dem, men så meget selvkontrol har jeg desværre ikke.

Jeg sad altså bare i min stol og lavede ingen verdens ting, jeg sad ikke engang med en bog, hverken skolerelateret eller frilæsning. Jeg sad mest og dagdrømte om prinsesser og New Yorker betjente, for jeg er ikke helt ude af min CSI NY fase. Efter frokost kapitulerede jeg og gik op og tog lange bukser på, og så kam jeg ikke ned igen, for så tændte jeg for en dvd med selv samme serie, og der blev jeg så siddende til aftensmad, og så spiste jeg og gik i seng.

Jeg burde have nydt min fridag, det er vel det fridage er til for, men jeg gik bare og var små-deprimeret hele dagen.

Ingen kommentarer: