søndag den 18. august 2013

Om søvn

Igennem hele august måned har jeg haft problemer med min søvn. Hver morgen er jeg vågnet mellem kl 1 og 3 om natten, og så er jeg bare fuldstændig vågen, og jeg kan end ikke holde ud at ligge i min seng, så jeg står op, men fordi jeg står så tidligt op må jeg også go tilsvarende tidligt i seng, fordi jeg er ved at falde om af træthed.

I dag og i går er jeg dog vågnet sent, sådan ved 4-5 tiden, hvis man helt kan tillade sig at kalde det sent. Det får mig dog ikke nødvendigvis til at gå senere i seng, så i nat fik jeg sovet 10 timer, hvilket er mere forvirrende end behageligt. Da jeg vågnede gik jeg helt i panik, for jeg troede at det var mandag og jeg skulle hen og træne, og jeg var halvvejs gennem en nødløsning af en morgenmad før det gik op for mig at det ikke forholdt sig sådan.

Jeg føler mig omtåget i hovedet, og jeg er faktisk en lille smule gnaven, ikke over noget bestemt, bare sådan lidt jeg-har-fået-det-forkerte-ben-først-ud-af-sengen-agtigt. Jeg er også lidt trist, ikke sådan ked af det, men bare en lille smule nedtrykt, og alt det bare fordi man er kommet lidt sent ud af fjerene

Ingen kommentarer: