mandag den 26. november 2012

antivirus

I dag bliver der ikke gjort noget særligt ud af mit blogindlæg, for mit antivirusprogram/firewall/whatever er udløbet, og jeg skal helt selv prøve at få styr på det. hvilket sikkert er meget let, men jeg skælver ved tanken.

Dengang da jeg var barn og computere stadig var lidt af en luksusvare, der blev det på min skole besluttet, at alle klasser skulle have en computer, så der blev installeret en computer, der allerede dengang var et oldtidslævn, henne i hjørnet. Drengene var dog begejstrede, for en skodcomputer var vel bedre end slet ingen computer. De blev dog hurtigt enige om, at 'opgradere' den lidt, så en af drengene tog et tastatur med og sluttede det til computeren, og *puff* så kortsluttede hele lortet, og så var det slut med at have en computer i klassen.

Jeg var slet ikke med til hele den operation, men jeg har på grund af den opbygget en svag angst for computere. Jeg er sikker på, at de kan finde på at kortslutte, hvad øjeblik det skulle være. Så nu hvor McAfee er ved at downloade installationsfiler (og computeren derfor smider mig af nettet hvert andet øjeblik) så sidder nerverne uden på tøjet og hjertet hamrer af sted. Jeg ved så godt som intet om computere, så jeg har ingen anelse om hvad det egentlig er jeg er i gang med, og derfor kan jeg, på trods af min begrænsede forestillingsevne, tænke mig til et utal af mere eller mindre realistiske konsekvenser af alle de fejl måtte lave, problemet er bare, at fordi jeg ikke aner hvad jeg har gang i, så ved jeg ikke hvilke af disse skræksenarier der er realistiske, og hvilke der ikke er realistiske, så der er frit råderum til at panikke.

Godt så, nu er der mellem 1.5 og 170 timer til, at computeren er færdig med at downloade, det er da altid godt at vide hvad man har at regne med, så man kan planlægge sin agenda ud fra det.

Ingen kommentarer: