mandag den 18. marts 2013

Mellem syg og normal

Jeg er blevet syg, ikke nok til at blive liggende i sengen med god samvittighed, men nok til at jeg ikke skal træne og i skole, men typisk mig, så kan jeg ikke blive hjemme med god samvittighed. Jeg bliver ganske vist hjemme, men jeg sidder lidt med følelsen af, at når jeg er rask nok til at være ude af sengen, så burde jeg også være rask nok til at tage i skole, og sådan kunne det måske også være, hvis det bare var et spørgsmål om lige at smutte ned på universitetet og så hjem, men nu bor jeg nu engang sådan at det tager 1.5-2 timer med offentlig transport hver vej, og det kan jeg simpelthen ikke overskue.

Det er værst når jeg er sammen med andre mennesker, for når jeg er alene sidder jeg bare og kigger dødt ind i tv- eller computerskærmen, men når jeg er sammen med andre virker selv de mindste fejl og mangler voldsomt irriterende på mig, og jeg skal bruge alt for mange kræfter på ikke at reagere derved, flere kræfter end jeg kan undvære lige nu.

Jeg prøvede dog alligevel at tage hen og træne her for lidt siden, men da jeg stillede mig op på cross traineren, kunne jeg godt mærke, at jeg ikke ville kunne klare ½ time. Mine muskler var ømme og mit hoved var tungt, så jeg steg af og prøvede lidt styrketræning i stedet, dog ikke med meget mere succes, så jeg gik hjem.

Nu sidder jeg så her med en kold pepsi max og overvejer hvor mange praktiske ting jeg skal satse på at få ordnet før jeg smider mig på sofaen foran fjernsynet og selv går kold.
  • vasketøj
  • aflevering
  • bad
  • redde seng
  • posthus
  • indkøb 
Men det er underordnet, når man er syg må man godt være en sjuske Dorthe, også selvom man ikke er rigtig rigtig syg.

Ingen kommentarer: