torsdag den 24. maj 2012

Om at få det rigtig skidt

Varmen i går var ikke til at holde ud, og selvom jeg ikke syntes, at jeg bestilte andet end at drikke saft og pepsi max, så kan det ikke have været nok, for hen under aften fik jeg det rigtig skidt. Jeg væltede rundt, og følte, at jeg kunne besvime hvert øjeblik det skulle være.

Der var ikke noget sted jeg rigtigt kunne være. I min lejlighed turde jeg ikke at være efter i mandags, i pigernes opholdsrum var det kvælende varmt, i den store TV stue måtte jeg ikke være, og udenfor sad de og spillede og var glade og fornøjede.

Til sidst havde jeg det så skidt, at min ene kontaktpædagog gik rundt og spurgte drengene om det var i orden, at jeg lå på sofaen i den store stue (17-19.30 er det drengenes og pigerne må ikke være der). Jeg fik lov og lå der og havde ondt af mig selv. Jeg blev også helt afsindigt træt.

Jeg burde have drukket noget og så være gået i seng, men i stedet begyndte jeg at spise. Jeg spiste alt det brød jeg kunne få fingre i. Jeg husker ikke helt hvor meget jeg spiste, måske 5-6 boller, hvoraf nogle af dem ikke en gang smagte specielt godt.

På den måde proppet stavrede jeg op i seng, som dog først lige skulle redes, men det sortnede hele tiden for mine øjne og jeg kunne ikke holde balancen, så efter flere mislykkede forsøg på at få dynen ind i betrækket, så ringede jeg efter en pædagog der ordnede det for mig.

Jeg vil ikke skrive mere lige nu, for jeg har det stadig skidt, og mit hoved føles så forfærdeligt tungt. Jeg har mest lyst til bare at lægge mig på sofaen og bare blive liggende og have ondt af mig selv hele dagen, men det føler jeg ikke, at jeg kan tillade mig, og det ville også i længden blive usigeligt kedeligt. Ikke at det er enormt meget mere interessant at sidde i en stol på terrassen og læse, men det føles på en eller anden vis mindre dovent.

3 kommentarer:

Gittøh~ sagde ...

drik en masse vand!
Cola, saftevand, kaffe, the, alkohol,kakao, det hører slet ikke under det anbefalede væskeindtag da det meste af det er enten vanddrivende eller dehydrerende.
Vand er det eneste ordentlige væske der virker for kroppen : )
god bedring!
ps: jeg savner også vinter og frygter en hård alt for varm sommer.

Anonym kryster sagde ...

Det er rigtigt hårdt med varmen. Mange tager også på, p.g.a. varmen. Det går over igen, men hvis man er meget optaget af sin vægt, kan det godt skræmme.

Vand er noget af det bedste, man kan drikke. Når man ikke spiser så meget, er det også vigtigt at saltbalancen er i orden, så put seltin eller salt på maden.

Hvis du da har overskud, til at lytte til råd.

Seltin indeholder en del kaliumklorid, og det er ikke rart at mangle kalium. Derfor nævnte jeg Seltin før "almindelig" salt.

Linda sagde ...

Mange tak, begge to. Ud over min cola får jeg masser af vand... og salt :)