torsdag den 31. maj 2012

Om en uskreven regel

I går talte jeg med en af vores ergoterapeuter om det med, at jeg aller helst vil løbe på løbebånd, meget hellere end jeg vil løbe i Guds fri natur. En af grundende til det er, at folk holder en hvis distance, vi ser alle ligeud og løber i samme retning og med et bestemt mellemrum mellem hvert løbebånd. Desuden er der en uskreven regel om, at hvis det er muligt, så tager man ikke et løbebånd lige ved siden af en anden.

Ergoterapeuten smilede til mig og spurgte hvordan jeg havde regnet det ud. Først undrede spørgsmålet mig, og jeg stirrede på hende, men så kom jeg i tanke om, at jeg har aspergers, og jeg derfor ikke nødvendigvis burde kunne regne den slags ud.

Jeg har igennem tiden set et utal af komedier, tegnefilm, you-tube klip, vittighedstegninger ect. der omhandler problemet mænd og pisserender, og der blev det gjort klart, at det bestemt ikke er høfligt at stille sig for tæt på andre. Og for mig var det altså nærliggende at overføre denne viden til løbebåndene, hvad så end løbebånd og pisserender har til fælles.

Når vi så sad og snakkede om det, blev jeg i tvivl om hvorvidt jeg selv overholder denne regel, jeg har jo mine yndlingsbånd, og hvis de er ledige tænker jeg nok ikke så meget over, om der nu står nogen ved siden af eller ej.

Det har taget mig godt og vel 4 måneder at lære, men jeg er faktisk begyndt at holde af at løbe. Jeg kan godt lide at præstere noget der kan måles, noget der kan fortælles i tal, noget jeg kan prale med uden folk tror jeg er totalt idiot.

5 kommentarer:

Frossenfuldmaane sagde ...

Løbebånd ER bare bedst, det er jeg helt enig i.
Tak fordi, at du lige informerede om den uskrevende regl, den kendte jeg ikke. :)
Pokkers til mange uskrevnede regler, der findes her i verden!

Anonym kryster sagde ...

Bare rolig, Koldbøttebarnet, du er ikke den enste, der ikke følger den regel.

Jeg tager mit "yndlingsbånd" hver gang, nogen gange også selvom jeg må vente. Hvis ikke jeg har et yndlingsbånd, kan jeg finde på at stille mig ved siden af en anden der løber, især hvis jeg kan komme længere væk fra de dumme fjernsyn.

Så er det også det smarte, at man med et bestemt pulsbælte, kan få maskinen til at styre både fart og hældning, så man hverken snyder eller overanstrenger sig.

Linda sagde ...

Der kommer mange flere indlæg om løbebånd, tro mig :)

Frossenfuldmaane sagde ...

Godt at jeg ikke er den eneste ;)

Linda sagde ...

En anden uskreven regel er, før ikke en samtale på løbebåndet, jeg nåede kun halvdelen af mit program på grund af et eller andet kvindemenneske der plaprede løs med alt muligt racistisk ævle