mandag den 26. marts 2012

Om at sove over sig

Pokker stå i sommertid. Nej, det er ikke fordi jeg har noget ideologisk imod sommertid, for for at være ærlig, så er jeg lidt ligeglad, for det meste i hvert fald. Jeg er knap så ligeglad, når jeg vågner op til en helt anden belysning og opdager at kl er 7.10, og at jeg har sovet i hvert fald en time for længe.

Jeg er førtidspensionist, der er ingenting jeg skal nå, alligevel holder jeg af at vågne før verden rigtig kommer i gang. Jeg nyder at være vidne til folks langsomme opstigen til virkeligheden, at opleve hvordan der langsomt kommer flere biler på gaderne og se hundelufterne med trætte blikke og skuldrene oppe om ørerne.

Men sådan skulle det så ikke være i dag. I dag var det mig der væltede ud af sengen og med søvndrukne øjne hængte min dyne til luftning ud ad vinduet. I dag var det mig der først fik sports bh'en på i andet forsøg, og mig der rodede rundt i køleskabet efter den rigtige karton.

Jeg bliver så forvirret når jeg ikke kommer op til tiden. Jeg kan ikke komme RIGTIGT i gang med dagen og jeg fumler mig frem og det hele ender bare med at blive noget møg, og jeg er egentlig i et lidt dårligt humør.

Jeg føler, at jeg går glip af en helt masse, når jeg sådan vågner for sent, men jeg går ikke kun glip af mine tidlige morgener, jeg går glip af hele dagen.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

pyh jeg sov også over mig i dag.
Det er rigtig træls og man har en mærkelig fornemmelse i hele kroppen lige til man står op til tiden næste morgen.
Håber du kan ryste det lidt af dig :)